jessicaslchf/halsa.blogg.se

2020-04-01
11:00:47

Kroppsideal

Som jag har skrivit om tidigare har min dröm alltid varit att bli smal. Jag ville verkligen vara liten och nätt, väga så där kring 50 kg(är 160 cm lång) för det var ju så snyggt. Det var så man skulle se ut, det var vad killar ville ha och så som kvinnor kämpade för att vara. När jag började min viktresa hade jag en längtan efter att jag skulle klara det den här gången, jag skulle ner till 50 kg. Men under resans gång har jag helt ändrat min syn på den saken. Jag vill verkligen inte väga 50 kg för då skulle jag ju inte ha några muskler! 

Tittade på bilder från maj förra året och blev helt chockad över hur mycket min kropp har förändrats sedan dess. Jag har snöat in mig på att bara se skillnaden i tjocklek om ni förstår vad jag menar, men nu kan jag se hur träningen har gett resultat i "biffighet". 

(null)

Jag har inte vägt mig på länge men väger kring 83-85 kg tror jag och det känns helt okej. Jag fortsätter äta LCHF och fasta 8:16. Ibland äter jag mer liberalt och ibland mer strikt, ibland kör jag inte fasta utan äter frukost. Jag försöker röra på mig när tillfälle ges och jag tränar tung styrketräning så ofta jag kan. 

Men...ibland kommer tankarna på att jag borde bli av med allt extra fett. Tycker min mage har blivit större sedan förra sommaren t ex. Jag vet att jag har ätit mer än jag borde när jag har varit förkyld osv, inte sovit så bra som jag borde och att jag skulle behöva träna mer hiit och äta mer strikt. Då är det tur att jag kan titta tillbaka på foton från starten och känna att det är lugnt. Jag har kommit långt och jag har faktiskt byggt muskler. 

(null)

(null)

Vem har förresten sagt att en mage ska vara helt platt för att vara fin? 

Insåg att min rygg också blivit bredare sedan förra sommaren 
Juni 2019👇
(null)

Det fanns liksom inte i mina tankar att jag skulle bli "större" fast på ett annat sätt. Jag är inte helt tillfreds med tanken än,20 års kroppshat blir en inte av med bara så där, men jag är på god väg. 😊 

Ibland när jag tittar på andra LCHF:ares före-och efterbilder känner jag mig lite som en bluff. Jag blev ju inte "smal" som dom. Men jag hoppas att jag kan visa en annan bild av det hela, att det är en livsstil som får mig att må bra. ❤️