jessicaslchf/halsa.blogg.se

2018-08-30
08:58:57

Personlighetsförändring, från latmask till träningstok

Gjorde en reflektion för någon vecka sen när en kompis berättade om sin bror som gärna vill träna men som inte tar sig riktigt för att göra det att så var ju jag förut. Expert på ursäkter! Jag var för trött, hann inte, det blev för sent, etc etc.. Bokade in mig på pass men avbokade i sista stund. Tänkte att jag kan ta en promenad istället, men slutade ändå med att jag låg och halvslumrade i soffan till någon dålig serie. Visst, ibland kom jag ju faktiskt iväg och körde nåt gympass eller så, men det blev ju aldrig någon kontinutet med träningen. Medan nu hade jag kunnat träna varje dag om det var möjligt! Jag blir på dåligt humör om jag inte får träna, blir ledsen, sur och rastlös. Börjar bråka med min sambo om småsaker, tycker synd om mig själv och tycker framför allt inte om mig själv. Allt det där vänder om jag får komma iväg och köra ett tungt crossfitpass eller ta en långpromenad med hunden i skogen. Jag längtar tills jag ska få gå och träna! 

Det sägs att det tar 21 dagar att få in en ny vana och nu har jag ju tränat flera gånger i veckan i drygt ett år så jag antar att det här är den jag är nu. Gärna för mig! Latmasken kan gå och dö någonstans för den kommer inte att komma tillbaka! Blir väldigt sporrad av att jag nu faktiskt ser hur min kropp har förändrats, jag kan skymta en och annan muskel och jag har aldrig i hela mitt liv haft så bra flås! Allt känns så lätt och ingenting känns omöjligt! Jag har varit orolig för att jag ska bli förkyld eller sjuk på något annat sätt och inte kunna träna och då bara tappa allt, men nu är jag inte orolig för det längre för jag vet att jag kommer komma tillbaka till träningen så fort jag blivit frisk. 

Jag har blivit duktigare på vardagsmotion också, försöker alltid hitta tillfällen till att röra på mig! Stegräknaren är en bidragande faktor, helt sjukt hur många steg det blir bara av att hålla igång hemma t ex, sånt tycker jag är kul att se. 

Har just nu träningsvärken från hell, ska vila idag men imorgon kör jag igen!  😃💪 
(null)

(null)