jessicaslchf/halsa.blogg.se

2019-03-24
08:22:33

Hur har det gått med nyårslöftena?

De första fyra första månaderna av 2019 har snart passerat (herre jisses vad fort tiden går) och jag inser att jag varken har mediterat eller bloggat så ofta som jag hade tänkt. Vet inte vad jag ska skylla på riktigt, tidsbrist? Sömnbrist? Livet?  

Det blev många dagar vab i januari och februari, förkylningar och magsjukor som avlöste varandra. Det hade jag inte räknat med trots alla varningar om vabruari dumt nog. Pigan har precis haft magsjuka igen, det verkar aldrig ta slut. Detta satte ju käppar i hjulet för mig, både vad gäller jobbet men också träningen. Har själv varit förkyld och magsjuk en del. Men inte mycket att göra åt! Jag har ändå lyckats hålla kosten vilket är det viktigaste för mig. 

Vad var det jag hade lovat nu igen? Just det, jag skulle börja meditera men det sket sig. Jag kommer inte till skott med det! Måste bara göra det, ska börja ikväll! 

Sedan skulle jag gå en längre promenad med hunden på morgonen. Det blev det inte heller mycket av, dela pga kyla men också för att jag var så sliten och trött och kunde jag sova en halvtimme extra på morgonen så gjorde jag det. Eller så var Ayla eller jag själv sjuk. 

Viktnedgången står still. Vet inte vad jag ska hitta på. Eller jo det är klart jag vet vad jag ska göra men frågan är om motivationen finns där. Har blivit lite bekväm med att jag ändå trivs rätt bra med mig själv, jag kommer i de kläder jag vill och är både starkare och snabbare än jag någonsin varit i hela mitt liv. Men drömmen om att faktiskt bli normalviktig finns ju där och jag vet ju att jag fixar det mesta, så ska peppa mig själv och göra något snart! 

(null)

 

Från 28 april 2018 till idag 28 april 2019! Ser en mycket starkare och stoltare kvinna. Jag väger ungefär 15 kilo mindre än för ett år sen, min midja är 13 cm mindre och min rumpa 16 cm mindre.