jessicaslchf/halsa.blogg.se

2019-02-02
17:49:37

Drömmen om målvikten

Jag har inte tänkt så mycket på vad jag har för målvikt utan tagit sikte på att jag ska fortsätta gå ner i vikt tills jag är hälsosam. Jag vet att vikten inte är allt men för en överviktig betyder den mycket. Därför var det väldigt speciellt när jag sist var på besök hos min hälsovägledare Jana och efter att jag vägt mig säger hon:" Jag tror att du inom ett halvår kommer vara normalviktig" 

Jag fick en klump i halsen och kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag? Normalviktig? Så sjukt! Jag har varit så fokuserad på resan att jag liksom inte tänkt på målet. Det har varit så avlägset, jag har ju så mycket kvar att gå ner men ett halvår är ju faktiskt inte så långt borta! Sen kan ju vad som helst hända och min kropp är ju som den är, den gillar att vara tjock. Men tänk att gå ut i världen och veta att jag är normalviktig! Den tanken sporrar mig så otroligt mycket! Samtidigt som jag har svårt att tänka på mig själv som något annat än överviktig för jag har varit det i stort sett hela mitt liv. 

Jag skrev till några av mina bästa vänner vad Jana hade sagt och jag fick så fina svar! Allt från att du är faktiskt JÄTTEviktig till att det är klart du kommer klara det. Jag har världens bästa vänner och familj som tror på mig och peppar mig hela tiden! Ibland blir det nästan jobbigt att ta emot era fina ord och hejarop men jag är så tacksam för att jag har er! Så mycket kärlek! ❤️❤️❤️

För ett år sedan hade jag gått ner tio kilo och var så taggad! Sedan dess har jag gått ner 22 kilo till 😃💕
(null)